Het gemengd koor Flashback naast de Catharinakapel, waar zij op zaterdag 3 juni een gratis Koffieconcert geven.
Het gemengd koor Flashback naast de Catharinakapel, waar zij op zaterdag 3 juni een gratis Koffieconcert geven. Marjolein Roebers-ter Avest

Gemengd koor Flashback Harderwijk zingt Evergreens uit de jaren 50 t/m 90 in Catharinakapel

27 mei 2023 om 10:00 Muziek

HARDERWIJK Flashback Harderwijk geeft op zaterdag 3 juni vanaf 10.30 uur een gratis koffieconcert in de benedenzaal van de Catharinakapel, Klooster 1. 

Het koor bestaat alweer 13 jaar, echter gedurende de eerste 10 jaar onder de naam ‘Oldies but Goldies’. Flashback staat onder leiding van dirigent Manon Arnold en wordt op de vleugel begeleid door Michael Leendertse. Het koor bestaat op dit moment uit 12 sopranen, 13 alten en 7 baritons.

Iedereen kan lid worden zonder dat men een auditie hoeft te doen. Op eigen verzoek kan er een stemtest door de dirigent worden afgenomen. Er wordt geen leeftijdsgrens gehanteerd. Het koor heeft zich in de afgelopen 8 jaren onder leiding van Manon Arnold sterk ontwikkeld. De koorleden zingen met veel passie.

Het koor treedt op bij diverse kerkconcerten, op evenementen en in diverse zorginstellingen.

Flashback repeteert elke donderdagavond van 19.45 tot 22.00 uur in MFC De Roef, Middelste Wei 2-4 in Harderwijk. In de schoolvakanties zijn er geen oefenavonden.

Nieuwe sopranen en baritons zijn van harte welkom. Meld je van tevoren wel even aan.

Kijk daarvoor op de website flashback-harderwijk.jimdosite.com

Mail: flashback@solcon.nlBel of app: 06-53667600

Flashback is te beluisteren tijdens het koffieconcert op zaterdag 3 juni vanaf 10.30 uur (open inloop) en heeft een gevarieerd aantal muziekstukken op het programma staan. Einde: 12.00 uur. Toegang is gratis

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie