Op vrijdag 14 oktober om 20.30 uur vindt ‘DJ Contest & Party - Don't be Shy' in Poppodium Estrado plaats.
Op vrijdag 14 oktober om 20.30 uur vindt ‘DJ Contest & Party - Don't be Shy' in Poppodium Estrado plaats. Podia Harderwijk

Dj-talenten gaan de strijd aan in Poppodium Estrado in Harderwijk

Muziek

HARDERWIJK Poppodium Estrado houdt in samenwerking met dj Robin Gerritsen op vrijdag 14 oktober ‘DJ Contest & Party – Don’t be Shy’. Dj-talenten uit Harderwijk en omstreken hebben zich aangemeld om vervolgens na meerdere workshops van dj Robin Gerritsen én een masterclass van niemand minder dan Chris Deluxe op het podium van Estrado met elkaar de strijd aan te gaan.

Na de eerste samenwerking met Robin Gerritsen in 2021 met ‘Dj Robin Gerritsen & Friends’ organiseren Poppodium Estrado en Robin Gerritsen een nieuw ontwikkelingsproject voor talenten ‘Don’t be Shy’. Dit initiatief biedt jonge dj-talenten tussen de 15 en 20 jaar een podium. Het poppodium biedt de uitgekozen kandidaten diverse masterclasses aan waardoor de jonge talenten worden klaargestoomd voor een optreden tijdens de dj-contest. De geselecteerde kandidaten die het deze editie tegen elkaar op gaan nemen zijn Sam Last (15), Ken van Heuvelen (16), Niels Kamphorst (18) en Tumelo Mofokeng (17).

Dj Robin Gerritsen host de avond en treedt zelf ook op met artiesten waarmee hij samenwerkt uit de muziekwereld. De 19-jarige Nederlandse dj/producer uit Harderwijk heeft zijn eigen studio en hij draait elke week bij verschillende clubs, feesten en festivals door Nederland. In 2021 heeft hij zijn allereerste nummer samen met Bibi van Ark genaamd ‘Waarom’ uitgebracht. Ondertussen heeft Robin al vele nummers uitgebracht die overal te beluisteren zijn.

Op vrijdag 14 oktober om 20.30 uur vindt ‘DJ Contest & Party - Don’t be Shy’ in Poppodium Estrado plaats. Het feest is voor jongeren van 15 jaar of ouder en er wordt tijdens deze show geen alcohol geschonken. Een ticket kost 5 euro (+ 0,50 euro servicekosten). Tickets zijn online via www.estrado.nlverkrijgbaar.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Aantal bijstandsontvangers daalt ook op Noordwest Veluwe: laagste niveau in negen jaar 3 uur geleden
Afbeelding
Nikki Braafhart neemt deel aan Miss Teen of Gelderland 2023: ‘Volledig uit mijn comfortzone’ 15 uur geleden
Afbeelding
Herdenking van het overleden kind op Begraafplaats Elzenhof in Harderwijk 16 uur geleden
Afbeelding
Wim en Tina Zwaart verkopen restaurant Ratatouille in Harderwijk: ‘Na 40 jaar is het tijd voor andere dingen’ 17 uur geleden
Afbeelding
Bottermuseum Harderwijk krijgt gratis verf van AkzoNobel: verven van een botter kost zo 4.500 euro 20 uur geleden
Afbeelding
Stadsmuseum Harderwijk wordt derde in strijd om VriendenLoterij Museumprijs 2022 21 uur geleden
Afbeelding
Harderwijkse verenigingen halen samen ruim 45.000 euro op voor Grote Clubactie 21 uur geleden
advertentie
advertentie

Regiotreffers

Logo
advertentie