De veelkoppige, poëtische fanfare-punkband De Kift zit vol tomeloze energie.
De veelkoppige, poëtische fanfare-punkband De Kift zit vol tomeloze energie. De Kift

Fanfare-punkband De Kift trapt het seizoen af in Poppodium Estrado

Muziek

HARDERWIJK De Kift is zaterdag 8 oktober om 20.30 uur te zien in Poppodium Estrado. Daarmee trapt de fanfare-punkband het seizoen af in Poppodium Estrado.

De veelkoppige, poëtische fanfare-punkband De Kift zit vol tomeloze energie, intimiteit, weemoed en euforie. Met daarnaast een danige dosis gecontroleerde chaos, zowel op de plaat als op het podium. Een prachtige mix van magnetiserende muziek met Nederlandstalige liedteksten die zijn samengesteld uit de wereldliteratuur. De show van De Kift is te zien op zaterdag 8 oktober en daarmee trapt de band het nieuwe seizoen af in Poppodium Estrado.

HOOGRIET Het meest recente album ‘Hoogriet’ van de Kift is gevuld met veertien feestelijke dans-, wals-, en treurnummers. Samen met oude en nieuwe vrienden vormt dit twaalfde album een markering in de tijd waarin alle inspiratiebronnen van de afgelopen drie decennia samenkomen. Tegelijkertijd wordt er met opgetogen dissonanten grimlachend naar de toekomst gekeken.

WARS VAN PERFECTIE Zo’n twaalfde album is op zich al legendarisch, maar De Kift is natuurlijk wars van de perfectie waar dit cijfer zelf voor staat: met hakkende gitaren, schetterend koper en gammele speelgoedpiano’s vindt De Kift zichzelf weer opnieuw uit in een magische mix van Duitse Krimi muziek, elektroblues, hoekige tango’s en wiegende walsen voor breekbare dromen.

KAARTEN Op zaterdag 8 oktober om 20.30 uur is De Kift te zien in Poppodium Estrado. Kaarten zijn alleen online verkrijgbaar via www.estrado.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Harderwijker 101 jaar oud en nog steeds boodschappen op de fiets doen 2 uur geleden
Afbeelding
Inclusie agenda niet langer onder kopje zorg en welzijn: Kwaliteitsslag door gemeente Harderwijk 4 uur geleden
Afbeelding
Harderwijkse atleten van Athlos sprinten tegen Usain Bolt 4 uur geleden
Afbeelding
Kaarten Pop Meets Classic voor voedselbank in Harderwijk 5 uur geleden
Afbeelding
Uitstel antwoord op vragen exploitatie van sportcafé sportcomplex De Sypel 5 uur geleden
Afbeelding
Energievolle ‘zonnebloem’ aan de Randweg in Harderwijk 5 uur geleden
Afbeelding
Ruimte binnensport is al jaren ‘bevroren’ door krapte 5 uur geleden