Rabobank Randmeren stelt 125.000 euro beschikbaar voor initiatieven die de leefomgeving versterken.
Rabobank Randmeren stelt 125.000 euro beschikbaar voor initiatieven die de leefomgeving versterken. Gratis foto Pixabay

Zo krijgt jouw buurtproject een steuntje in de rug: Rabobank Randmeren stelt 125.000 euro beschikbaar ter ere van 125-jarig bestaan

19 november 2023 om 15:00 Maatschappelijk

HARDERWIJK Rabobank bestaat 125 jaar en komt daarom met een eenmalige actie. De bank stelt 125.000 euro beschikbaar voor initiatieven die de leefomgeving versterken.

Arthur Woensdregt, directeur coöperatieve Rabobank in Randmeren: ,,We zijn een coöperatieve bank en willen ons samen met klanten, leden en partners inzetten voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen. Omdat we als Rabobank 125 jaar bestaan stellen we voor de regio Randmeren eenmalig een bedrag van EUR 125.000 beschikbaar, de coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage. Met als doel om te investeren in lokale duurzaamheidsoplossingen en projecten waar iedereen beter van wordt.”

FINANCIEEL STEUNTJE IN DE RUG

Verenigingen en stichtingen die klant zijn bij Rabobank en een financiële bijdrage kunnen gebruiken voor een project of initiatief, kunnen een aanvraag indienen. Denk aan non-profitorganisaties of wijkinitiatieven die zich inzetten voor de kwetsbaren in onze samenleving, een buurtproject dat straten, pleinen en speeltuinen meer leefbaar maakt, een cultureel centrum dat kunst en cultuur bereikbaar maakt voor iedereen of initiatieven die bijdragen aan het verduurzamen van de wijk- en/of verenigingsgebouwen. 

Een aanvraag indienen kan tot uiterlijk 30 november via rabobank.nl/impact. 

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie