!
De Endura Energieadviseurs staan klaar met 100 slimme meters
De Endura Energieadviseurs staan klaar met 100 slimme meters Endura Harderwijk

Meten is weten: Rabo Randmeren schenkt Endura 100 ‘slimme stroommeters’ voor inwoners van Harderwijk en Hierden

26 februari 2024 om 13:08 Duurzaamheid

HARDERWIJK De Rabobank heeft duurzaamheid hoog in het vaandel en stelt daarom 100 ‘slimme stroommeters’ beschikbaar voor de inwoners van Harderwijk en Hierden. 

Met deze HomeWizard P1 meter kan men nauwkeurig meten wanneer en waardoor er ‘veel’ energie verbruikt wordt. De slimme stroommeters zijn bekostigd uit het coöperatief dividend dat de Ledenraad van Rabobank Randmeren inzet voor initiatieven in de regio die bijdragen aan verduurzaming. Door te meten kan de gebruiker zijn energieverbruik gericht inperken en een stap zetten naar financieel gezonder en duurzamer wonen.

ENERGIE SPREEKUUR

Geïnteresseerden kunnen een P1 meter ophalen na een adviesgesprek op het Energie Spreekuur van Endura, elke derde zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur in gebouw California aan de Deventerweg 2a. De komende maanden gaat het spreekuur ook ‘on tour’: op de zaterdagen 9 maart bij Dries vd Berg & Zn; 6 april bij VVOG en 4 mei bij de Wereldwinkel. Endura verzorgt een training voor gebruikers om van de meters zo maximaal profijt te hebben.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie