!
Afbeelding
© Tim van Donkersgoed

Meerdere auto’s botsen op A28, vijf gewonden

11 mei 2022 om 02:20 Ongeval

HARDERWIJK Meerdere auto’s zijn rond middernacht op de A28 ter hoogte van Harderwijk met elkaar in botsing gekomen nadat kort daarvoor een ongeval op diezelfde plek had plaatsgevonden. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse.

Bij het eerste ongeval belandde een auto op z’n kant tegen de middenberm. Een politieauto die op de A28 stond voor afsluiting van dit ongeval is door een automobilist vol geraakt. Daarachter kwamen nog enkele auto’s in botsing. 

Vijf slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De vijf inzittenden van het lichtgrijze voertuig dat de politieauto ramde raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat om een 55-jarige man, een 46-jarige vrouw, een 27-jarige vrouw en twee minderjarigen uit Wezep. Over hun toestand is op dit moment niets bekend.

De inzittenden van de auto die bij het eerste ongeval op de zijkant belandde zijn gecontroleerd in de ambulance maar hoefden niet naar het ziekenhuis.

Een traumahelikopter landde bij Nunspeet voor een rendez-vous met een ambulance. Er zijn geen hulpverleners gewond geraakt bij de ongevallen.

De A28 blijft vermoedelijk tot 04.00 uur vannacht afgesloten voor onderzoek. Het verkeer wat achter het ongeval vast stond is op de snelweg gekeerd en bij de oprit weer weggeleid

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie