!
Het thema: ‘Ik ben er voor jou’.
Het thema: ‘Ik ben er voor jou’. Tentweek Harderwijk

Tentweek Harderwijk in laatste week zomervakantie

6 juli 2022 om 17:32 Religie

HARDERWIJK Een witte tent staat van maandag 15 augustus tot en met donderdag 18 augustus 2022 voor de Grote Kerk op het Kerkplein van Harderwijk.

De Tentweek wordt weer gehouden in de laatste week van de zomervakantie. Na twee jaar afwezigheid in verband met corona kan deze jaarlijkse evangelisatieweek weer plaatsvinden op het Kerkplein in Harderwijk. Van 15-18 augustus vinden er allerlei activiteiten plaats voor jong en oud. Laagdrempelige ontmoeting en inloop staan dit jaar centraal rond het thema: ‘Ik ben er voor jou’. 

START Op maandagavond 15 augustus start de week met een Sing-In o.l.v. I4U-Music. Op dinsdag is er Kinderbijbel dag van 10.00 tot 15.00 uur en ’s avonds een fietspuzzeltocht. Op woensdag is er sport en spel middagavond voor de jeugd. En op donderdag ontbijt in de tent met daarna puzzeltocht door de stad of rondleiding in de Grote Kerk en ’s middags High-tea. Donderdagavond is er een workshop met Margreet Bos. 

Meer informatie over deze Tentweek en het volledige programma is te vinden op www.tentweekharderwijk.nl.

De organisatie van de tentweek is in handen van drie Harderwijkse kerken: de Hervormde Gemeente, de Christelijke Gereformeerde Kerk en de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie