!
Leerlingen in gesprek met ondernemers
Leerlingen in gesprek met ondernemers Morgen College

Leerlingen Morgen College leren netwerken tijdens ontbijt

27 juni 2022 om 11:55 Lokaal Deel je nieuws

Vrijdagmorgen 24 juni leerden leerlingen van het Morgen College tijdens een netwerkontbijt contacten te leggen met het bedrijfsleven. En met succes! Een aantal leerlingen hielden zelf een bijbaantje of stageplek aan het ontbijtje over.

Bedenker Martijn Mast riep via Linkedin het Morgen College op om een ontbijt te organiseren voor leerlingen en ondernemers uit de regio. Deze uitdaging pakte het Morgen College met beide handen aan. Niet alle leerlingen krijgen vanuit huis mee hoe je moet netwerken, om bijvoorbeeld een baan te krijgen. Om het gat tussen leerlingen te verkleinen wil het Morgen College ieder kind de kans geven om in gesprek te gaan met mensen uit het bedrijfsleven.

Na een oproep op Linkedin van het Morgen College schreven maar liefst 29 ondernemers uit de regio zich in voor het ontbijtje. Er werd enthousiast gereageerd vanuit uiteenlopende branches. Ook al was kwart over acht wat aan de vroege kant voor sommige leerlingen. Uit klas 3 kwamen zo’n 80 leerlingen om verbinden te leggen met het bedrijfsleven. Zij vroegen de ondernemers het hemd van het lijf. Het doel om de leerlingen van het Morgen College te laten ervaren wat netwerken is, is hoe dan ook geslaagd!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie