!
Het Brisk Recorder Quartet Amsterdam rekent op zaterdag 25 maart af met het imago van braafheid van de blokfluit tijdens een concert in de Oude Kerk in Ermelo.
Het Brisk Recorder Quartet Amsterdam rekent op zaterdag 25 maart af met het imago van braafheid van de blokfluit tijdens een concert in de Oude Kerk in Ermelo. Foppe Schut

Brisk Recorder Quartet rekent af met braaf imago blokfluit in Randmeerconcert Ermelo

19 maart 2023 om 20:00 Muziek

ERMELO Het Brisk Recorder Quartet Amsterdam rekent op zaterdag 25 maart af met het imago van braafheid van de blokfluit tijdens een concert in de Oude Kerk in Ermelo. Het motto is ‘Four in one’. 

De vier musici, Marjan Banis, Susanna Borsch, Bert Honig en Alide Verheij, spelen ieder op een verzameling van verschillende blokfluiten maar zijn samen volkomen gelijkwaardig en op elkaar afgestemd. Hun talloze concerten en festivals in Nederland en in het buitenland worden overal in de pers geroemd.

LEVENDIG, WAKKER

Brisk betekent ‘levendig, wakker’. Dat wordt hier meer dan waargemaakt. Zoals in het klassieke werk van J. S. Bach, maar ook in stukken van  P. I. Tsjaikovski en A. Skrjabin. Die werden speciaal voor het Brisk Recorder Quartet bewerkt. Naast oude muziek uit de renaissance klinkt ook mooie hedendaagse muziek, waarvan een deel exclusief voor dit bijzondere kwartet werd geschreven. 

Zaterdag 25 maart, aanvang 20.00 uur in de Oude Kerk in Ermelo, Kerkbrink 1. Reserveren is niet nodig. Losse kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa (met pin of contant) en via de Ticketunie.

Sterk gereduceerde prijzen voor jongeren tot 21 jaar. Gratis koffie of thee in de pauze.

Informatie over reserveren, inhoud en organisatie op www.randmeerconcerten.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie