!
Afbeelding
Paasverhaal Zeewolde

Hier wil je bij zijn: Goede Vrijdag 7 april- 2e editie van Paasverhaal Zeewolde.

21 maart 2023 om 22:01 Lokaal Deel je nieuws

Binnenkort is het zover…

Op vrijdagavond 7 april zal Paasverhaal Zeewolde, de 2e editie, plaatsvinden! In dit gratis toegankelijke muzikale evenement wordt verteld over de laatste levensdagen van Jezus en de tijd die hij doorbracht met zijn vrienden. Een verhaal vol emoties, als liefde, afgunst, haat en verraad. Persoonlijke worstelingen in een heftige tijd. Rakende boodschappen en ontroering in een verhaal dat spreekt van hoop.
Er wordt volop gerepeteerd, door de band, het koor en natuurlijk de zangers en verteller, onder kundige leiding van de regisseur en de dirigent, om er een schouwspel van te maken, waar iedereen van genieten kan. Ondanks dat er veel vrijwilligers betrokken zijn, lopen de kosten van zo een groots event hoog op. Paasverhaal is dan ook dankbaar voor de medewerking en donaties van veel (lokale) bedrijven en particulieren. Speciale dank gaat naar de grote sponsors: Het VSBfonds, FlevoMakelaars, Alga-HR, Noordpool, Moving Streetfood en ZimplerApps.
Nieuwe sponsoren kunnen zich melden via sponsors@paasverhaalzeewolde.nl.

Ook zijn we nog op zoek naar vrijwilligers bij de op- en afbouw van het podium, voor en na 7 april. Aanmelden kan via: vrijwilliger@paasverhaalzeewolde.nl.

Meer informatie is te vinden op de website www.paasverhaalzeewolde.nl. Via facebook en instagram kun je Paasverhaal Zeewolde volgen.

Graag tot vrijdag 7 april op het Raadhuisplein in Zeewolde! Gratis inloop vanaf 19.00 uur en aanvang om 21.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie