!
Samen meedoen aan de Flevo Fun Run
Samen meedoen aan de Flevo Fun Run Liefhebber Fotografie

De Flevo Fun Run kersteditie daagt je uit

5 december 2022 om 14:23 Overig Deel je nieuws

Voor de tweede Flevo Fun Run word je uitgedaagd om in kerstoutfit te komen! Doe een kerstmuts op, ga verkleed als elfje of kom in je gala-pak. Aanstaande zondag, 11 december, mag het allemaal! 

De start en finish van deze gezellige familie-run is zoals gebruikelijk bij de RCN camping te Zeewolde.  De jeugd start om 10.00 uur met 1 of 2km en om 10.30 uur starten de 5 of 10 km. “Een mooie zondagochtend met het gezin dus, na afloop kan je natuurlijk nog wat gaan drinken bij brasserie ‘t Wolderwijd.”  

Er is een leuke goodiebag voor de deelnemers en er worden leuke prijzen verloot (waaronder 2 uren Switch Personal Training en artikelen van Saucony, Run2Day en Brooks). Ook Liefhebber Fotografie komt weer schitterende foto’s maken, zodat je thuis nog eens kan nagenieten!

Inschrijven kan nog tot en met aanstaande donderdag via www.inschrijven.nl. Het inschrijfgeld is €3 voor de jeugd en €5 voor volwassenen. Na-inschrijven kan op de dag zelf ook, maar is een euro duurder. “We zien je graag bij de tweede Flevo Fun Run!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie