!
Afbeelding

JCI Drakenbootrace is terug!

5 juli 2022 om 14:36 Overig Deel je nieuws

Harderwijk - Zaterdag 27 augustus is het weer tijd voor een race op het water. Met de JCI Drakenbootrace kun je als bedrijf, vereniging of vriendengroep je roeitalent in de Harderwijkse haven laten zien . ,,Een Drakenbootrace aan de boulevard, wat uit kan groeien tot giga festival is onze droom,, aldus Maarten Klaassen, voorzitter van de regionale netwerkclub.  

 

De Harderwijkse haven en vernieuwde Strandboulevard, bieden perfecte mogelijkheden voor een evenement zoals dit, op het water. 

 

In 2018 organiseerden JCI Noord-West Veluwe voor het eerst de JCI Drakenbootrace. Na 2020 en 2021 noodgedwongen te hebben overgeslagen, is het 27 augustus 2022 tijd voor de derde editie van dit sportieve spektakel. 

 

Het evenement is net zoals voorgaande jaren gratis toegankelijk. De races volgen kan vanaf het evenementen terrein of de kade. Op het evenemententerrein zijn consumptiemunten te koop voor verfrissende drankjes.  

Tussen de races door is er genoeg gelegenheid om te zien hoe sterk de concurrerende teams zijn en om anderen aan te moedigen! 

 

Hoe doe je mee?  

Je schrijft je in per team. Elk team bestaat uit negen personen. Acht peddelaars en een trommelaar die de maat aan geeft. Je vaart minimaal drie wedstrijden tegen andere teams over een afstand van circa 150 meter. De beste teams gaan door naar de halve finales en vervolgens de finale. 

 

JCI Noord-West Veluwe wil als organisator uitpakken met een mooie line-up voor het evenement, dat duurt van 12.00 tot 18.00 uur. 

Maartenz Catering zal de gehele catering en aansluitende barbecue verzorgen.  

‘’We willen dit actieve evenement jaarlijks terug laten komen’’, aldus Klaassen.  

 

Inschrijven voor de JCI Drakenbootrace kan via 

 

https://www.hk-drakenbootrace.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie