!
wandelaars in het bos
wandelaars in het bos Athlos

Samen wandelen motiveert, is gezellig en verbindt

12 januari 2024 om 19:36 Sport Deel je nieuws

Met AV Athlos kun je gezellig meewandelen voor zes weken. Lekker naar buiten in de frisse winterlucht met anderen. Samen wandelen motiveert, is gezellig én verbindt. Je blijft in beweging en ontmoet nieuwe mensen. Iedere week loop je met elkaar een andere route onder begeleiding van een gediplomeerd wandelsporttrainer. De wandelingen starten in januari 2024. De kosten voor de zes wandelingen zijn 30 euro.

Samen buiten wandelen is leuker en versterkt je weerstand

Als je in de buitenlucht stevig doorwandelt, gaat je hart sneller kloppen, je ademhaling versnelt en je gaat misschien wel transpireren. Je bent goed bezig. Buiten wandelen versterkt je weerstand en door het met elkaar als groep te doen, is het ook leuker. En door de vaste wekelijkse afspraken is het makkelijker vol te houden. 

Wandelen wanneer jou het uitkomt

Athlos heeft verschillende wandelgroepen. Je kunt elke ochtend bij de vereniging lopen of op maandagavond. Je kunt dus wandelen wanneer het jou uitkomt. De maandagavondgroep wandelt door de gezellige straten van Harderwijk. De ochtendgroepen genieten van de mooie bossen. De meeste groepen lopen ongeveer anderhalf uur met een redelijk tempo. 

Informatie

Wil je kennismaken met de wandelsport bij Athlos? Ga dan naar: www.athlos.nl  en kies dan voor het kopje ‘wandelsport’. Wil je meer informatie? Bel dan naar Petra Winter, telefoon 06 13833026. Aanmelden kan via wandelsport@athlos.nl  Athlosleden kunnen zonder kosten mee. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie