!
Afbeelding
Eigen foto

PrimitiveGym Harderwijk bouwt aan de toekomst!

20 december 2023 om 17:36 Sport Deel je nieuws

Inmiddels is PrimitiveGym Harderwijk niet meer weg te denken uit de Harderwijkse sportwereld. Bijna 8 jaar is er door Sander de Bruin gewerkt aan wat er nu staat, maar met de komst van Sander Ikelaar als zakelijke partner hebben beide mannen samen met hun top team de volle energie om Primitive in 2024 nog completer en professioneler te maken.

Na 21 jaar het gezicht te zijn geweest bij een Signbedrijf in Harderwijk is het tijd voor een nieuwe uitdaging! aldus Sander Ikelaar. Al jaren verbonden aan PrimitiveGym als lid en als trainer, maar nu dus fulltime te vinden aan de Baanweg 28 te Harderwijk. We gaan voor professionalisering maar zonder het oorspronkelijke Primitive DNA uit het oog te verliezen, familiair, persoonlijk en gedreven! 

Januari staat bekend als belangrijke maand in onze branche, vandaar dat we met vuurwerk het nieuwe jaar van start gaan! Direct in 2024 staan er al een aantal mooie uitbreidingen voor de deur: ruimere openingstijden, meer groepslessen en als klap op de vuurpijl een eigen Primitive Ice-Tub ruimte. Voor meer informatie ben je van harte welkom of check onze vernieuwde website www.PrimitiveGym.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie