Kindervoorstellingen in theater Ermelo

22 november 2022 om 11:39

ERMELO In het Theater in het Huis van Ermelo spelen er in december twee familievoorstellingen: ‘t Zet je schoen Concert op zaterdag 3 december en De Kameleon aan de ketting op woensdag 28 december. Kindervoorstellingen zijn interactief en kinderen zijn onderdeel van wat er op het podium gebeurt.

Ter eren van de goedheiligman, is er in het theater een popconcert waarin het feest van Sinterklaas wordt gevierd. Op zaterdag 3 december van 11.00 tot 11.50 uur kunnen kinderen uit volle borst meezingen met de leukste sintliedjes en luisteren naar verhaaltjes en gedichten tijdens ‘t Zet je schoen concert. 

Wie is er niet groot geworden met de boeken over de Friese tweelingbroers Sietse en Hielke Klinkhamer, die met hun boot De Kameleon allerlei avonturen beleven. Deze keer krijgt de tweeling het wel erg zwaar als van rijkswegen wordt besloten dat de Kameleon ‘aan de ketting' moet. De film kwam vorig jaar uit en draait op woensdag 28 november in het theater in Ermelo.

Informatie over de voorstellingen vind je op de website van het theater cultuurinermelo.nl/programma.


Dagelijks de Harderwijker Courant?

HARDERWIJK Ontvang het belangrijkste nieuws van de Harderwijker Courant eenvoudig in uw mailbox.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? En de beste artikelen van de Harderwijker Courant dagelijks in uw mailbox ontvangen? Schrijf dan in voor onze gratis nieuwsbrieven.

Aanmelden kan via onderstaande QR-code.

Met de dagelijkse nieuwsbrief krijgt u elke werkdag om 18.00 uur de nieuwste artikelen van de Harderwijker Courant in uw e-mail. 


WEEKOVERZICHT Ook is er een wekelijkse nieuwsbrief, met een overzicht van de best gelezen artikelen. Zo bent u nog beter op de hoogte van het nieuws uit de gemeente Harderwijk.

De nieuwsbrieven zijn gratis en u kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven.