!
Janny: ,,Binnen een aantal maanden merkte ik al resultaat.''
Janny: ,,Binnen een aantal maanden merkte ik al resultaat.'' OTTO WALTER

60 plussers: sterker door ZilverFitness

23 september 2021 om 16:18 Zakelijk

HARDERWIJK Goed nieuws; bij ZilverFitness in Harderwijk zijn weer plaatsen vrij om te trainen. ZilverFitness heeft vijftien locaties in Nederland met een sportprogramma speciaal voor zestig plussers; met ervaren vaste coaches en kleine groepen, maar zonder contract waar je lang aan vast zit. De functionele trainingen worden afgestemd op de individuele deelnemers en bevatten naast conditieverbetering ook bot- en spierversterkende oefeningen.


Volgens neurowetenschapper Erik Scherder houdt beweging en krachttraining het afweersysteem op peil. Het houdt het lijf in conditie en verkleint het risico op ernstige gevolgen van corona. Ook de Gezondheidsraad adviseert om minimaal tweemaal per week bot- en spierversterkende oefeningen te doen. Ben-Anne (54) van ZilverFitness legt uit: ,,Het is daarbij de bedoeling dat de oefeningen zwaar genoeg zijn en dat je je spieren gaat voelen. Dat is nodig om sterker te worden. Deze spieren train je niet door een wandeling, maar juist met losse gewichten.”

GRATIS PROEFLES ZilverFitness volg je in kleine groepen op je eigen niveau in een grote open geventileerde ruimte. In Harderwijk voorlopig op dinsdag / vrijdag om 10.30 uur. De leeftijd van de deelnemers ligt meestal tussen eind vijftig en eind zeventig jaar. 

Kijk op www.zilverfitness.nlen schrijf je in voor een gratis proefles. Liever telefonisch contact? Bel 030-752 35 48.

Adres: Baanweg 18, in de buurt van het NS-station.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie