!
Afbeelding
www.pixabay.com

Verhuizing Bodyworld naar voormalige Welkoop

17 september 2021 om 09:51 Politiek

HARDERWIJK De Health Club Bodyworld verhuist van de Vuldersbrink naar een gedeelte van de voormalige Welkoop aan de Krommekamp in Harderwijk.

Wijnand Kooijmans

De club is nu nog gevestigd aan de Vuldersbrink/Grote Haverstraat. Deze locatie moet men echter verlaten omdat hier vijftien appartementen verrijzen. Het college is in principe bereid mee te werken aan de verhuizing. De activiteit past namelijk niet binnen de huidige bestemming die daarvoor moet worden aangepast.

De sportschool kan op het nieuwe terrein goed uit de voeten omdat hier ook een deel van het buitenterrein kan worden benut. In het pand wil men fris- en sportdranken gaan verkopen. Het pand wordt gehuurd.

Een alternatieve locatie wordt door de initiatiefnemer nog onderzocht aan de Academiestraat 6. Het is echter nog niet duidelijk of de gewenste activiteiten passen binnen de beschikbare oppervlakte op deze locatie.

Met de nieuwe locatie ziet de gemeente het voordeel van het uitbreiden van het sociaal maatschappelijk aanbod van de woonwijk Frankrijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie