!
Afbeelding
Pixabay

Halloweencircus strijkt weer neer in Zeewolde

16 september 2021 om 13:20 Activiteiten

ZEEWOLDE Ook dit jaar organiseren Hans & Grietje en BreedVermaak weer met veel plezier het Halloweencircus Grimm & Gruwel. Er is wederom gekozen voor een grotere opzet met ruimere openingstijden, zodat ook de allerkleinsten van dit spektakel kunnen genieten.

Op zaterdag 23 en zondag 24 oktober van 12.00 tot 20.00 kunnen bezoekers zich verwonderen over de creativiteit van theatermakers BreedVermaak. De opzet is, ook dit jaar, om alle activiteiten weer te centreren rondom De Grote Snoeptoren. Dwaal rond tussen waarzegsters, piraten, de charlatan en andere circusartiesten. Help de artiesten te ontsnappen door de Queeste op te lossen. Maar let op. Deze keer wordt hét boek wel heel zwaar bewaakt. Bij het volbrengen van de opdrachten, krijgen deelnemers een speldje van bekwaamheid en worden ze geridderd als een echte held.

Natuurlijk is het pannenkoekenhuis en speelpark ook geopend op deze dag, alsook de Grote Snoeptoren. Voor een tafel in het restaurant dient men te reserveren via de website (www.HansEnGrietjeZeewolde.nl).

De kosten voor het Halloweencircus zijn 7,50 euro. Tickets zijn te bestellen via Hans & Grietje: www.HansEnGrietjeZeewolde.nl/webshop.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie