Kom maar op met de toekomst met Alexander Klöpping en Jort Kelder

Fotograaf: Rabobank Randmeren
Kom maar op met de toekomst met Alexander Klöpping en Jort Kelder Fotograaf: Rabobank Randmeren

MKB Congres Rabobank Randmeren

  Zakelijk

Harderwijk - Rabobank Randmeren nodigt ondernemers in de regio van harte uit aanwezig te zijn bij het MKB Congres op woensdag 30 oktober 2019 in Bouw & Infra Park Harderwijk.

Het congres staat in het teken van de veranderende arbeidsmarkt. In deze tijd, in een wereld in transitie, is het zaak vooruit te kijken en te denken in mogelijkheden en oplossingen. Welke gevolgen heeft dit voor het MKB? Vanuit het thema komen ook onderwerpen als duurzaamheid, technische ontwikkelingen en innovatie aan bod.

Op het podium staan voorzitter MKB Nederland Jacco Vonhof, de Chief Human Resources Officer van Rabobank Janine Vos, oud-ondernemer Bernard Wientjes, Directeur Customer Operations van AFAS Software Herman Zondag en Carlo van de Weijer, hoofd van de unit Strategic Area Smart Mobility aan de Technische Universiteit Eindhoven. De sprekers benaderen het thema van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt vanuit hun eigen invalshoek en expertise. De avond staat onder leiding van Jort Kelder en Alexander Klöpping, die op hun eigen kenmerkende wijze een blik op de toekomst werpen.

Het congres vindt plaats in Bouw & Infra Park aan de Ceintuurbaan 2 in Harderwijk en start om 19.00 uur. De avond wordt om 21.30 uur afgesloten met een netwerkborrel. De toegang is gratis en aanmelden kan via www.rabo.nl/randmeren/mkbcongres.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden