Else van Beek en haar activiteiten als wooncoach
Else van Beek en haar activiteiten als wooncoach (Sweet Seasons Fotografie)

Woon Inspiratieavond Harderwijk

  Zakelijk

Harderwijk - Wat is er voor nodig om een thuis te realiseren wat bij jou past? Een thuis waar je rust, overzicht en sfeer ervaart. Zijn dat spullen of is dat juist ontspullen? Is dat het volgen van de trends of is dat juist je eigen woonstijl ontdekken? Is dat het aanschaffen van nieuwe spullen of kun je ook spullen hergebruiken en restylen?

Om antwoord te krijgen op deze vragen organiseert Else van Beek (wooncoach en eigenaresse van Voor alles een Plek) op 18 oktober 2018 een Woon Inspiratieavond in Harderwijk. Het doel van deze avond is je bewust te maken van verschillende facetten die van belang kunnen zijn bij het laten ontstaan van jouw woonstijl. Else wil je laten ervaren dat dat verder kan gaan dan alleen aandacht schenken aan de styling.

De avond vindt plaats bij het inspirerende California Harderwijk aan de Deventerweg 2a. Deelname € 27,50 p.p inclusief koffie/thee en een lekkernij. Wil je je aanmelden, heb je vragen of wil je weten of deze avond jou de wooninspiratie kan bieden waar je naar opzoek bent? Voel je dan vrij om contact op te nemen. T 06 33 102 162, else@elsevanbeek.nl of neem een kijkje op www.elsevanbeek.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden