Foto:

Marree verhuisd naar locatie op Lorentz III

  Zakelijk

Harderwijk - Marree Bouw & Techniek is afgelopen weekend verhuisd naar bedrijventerrein Lorentz III. De technische groothandel was gevestigd op de Van Leeuwenhoekstraat op het naastgelegen Lorentz II, maar betrekt na zes maanden bouwen een volledig nieuw pand aan de Archimedesstraat 5. Naast een nieuw pand is er ook een naamswijziging en nieuwe huisstijl doorgevoerd.

Het nieuwe pand van Marree is met een oppervlakte van 2250 m2 drie keer zo groot als het huidige onderkomen. Dankzij de beschikbare ruimte kan Marree klanten nog beter van dienst zijn. Dit doet het familiebedrijf onder andere door de introductie van een 24/7 afhaalkluis – waardoor bestellingen ook buiten de reguliere openingstijden afgehaald kunnen worden – en ruime parkeergelegenheid. Ook een speciale instructieruimte waarin cursussen over alle producten kunnen worden gegeven tilt het service-aanbod naar een nog hoger niveau. De veel grotere showroom biedt ruimte voor uitbreiding van het assortiment, zowel bij bestaande als nieuwe merken.

Naamswijziging en nieuwe huisstijl
Gelijktijdig met de verhuizing past Marree de bedrijfsnaam aan en introduceert het een nieuwe huisstijl inclusief nieuw logo. 'Marree Technische Groothandel' dekt de lading beter dan het oude 'Bouw & Techniek'. Als groothandel verzorgt Marree namelijk zelfs het gereedschapsbeheer voor enkele grote, landelijke uitzendbureaus. De nieuwe huisstijl van Marree is fris, helemaal van deze tijd en straalt uit waar Marree voor staat: duidelijkheid, vertrouwen en stabiliteit.

Vanaf maandag 11 juni geopend op nieuwe locatie
Afgelopen maandag heeft de deuren van het nieuwe pand aan de Archimedesstraat geopend. De feestelijke opening voor klanten en relaties vindt plaats na de bouwvak, op donderdag 6 september.

Meer berichten