Logo harderwijkercourant.nl


Arbodienst Care Group onderweg naar Harderwijkse ondernemers
Arbodienst Care Group onderweg naar Harderwijkse ondernemers (Foto: Care Group)

Kerstvrouw Harderwijkse arbodienst on tour met paard en wagen

  Zakelijk

HARDERWIJK - De Harderwijkse arbodienst Care Group trok er dinsdag 19 december met paard en wagen op uit. Volledig in kerstsferen bracht kerstvrouw Joyce Gerards in gezelschap van collega Miranda Staal presentjes rond op bedrijventerrein Lorentz.

Onder het motto ‘Let’s shake hands’ overhandigden zij ondernemers een pakketje met onder andere Care handcrème en hygiënische handgel. In deze tijden met de ‘r’ in de maand onmisbaar! Het gezelschap was compleet met de gezellige kerstmannen Frank Witteveen en Wolter Koops die met hun jarenlange ervaring in de mensport de paarden met strakke hand over de wegen begeleidden. De ludieke actie trok veel bekijks en leverde leuke reacties op. Indien gewenst konden de ondernemers met kerstvrouw en paard en wagen op de foto.
Klik hier voor een impressie van de ‘Care-stvrouw on tour’.

De CARE GROUP is een landelijk werkende arbodienst met een proactieve aanpak. Als expert op verzuimgebied zorgt zij ervoor dat uw bedrijf gezond is, het verzuim verlaagd wordt en uw medewerkers gemotiveerd en duurzaam inzetbaar blijven. Met een eigen specialisten- en artsennetwerk zijn de lijnen kort en wordt u ondersteund met meerdere diensten in schadelastbeperking. Kortom, met hun pijlers verzuimbegeleiding, duurzame inzetbaarheid, mobiliteit, medische keuringen en verzuimverzekeringen zijn zij als totaalleverancier uw partner in verzuim en medische keuringen. Omdat gezond zijn beter werkt!

Meer informatie is te vinden op www.care-group.nl

Contactpersoon: Joyce Gerards / Miranda Staal 088 – T: 020 34 46 / 06 – 20 428 977

Meer berichten

Shopbox