Zeilen op zwoele zomeravond

  Toerisme

Zeewolde - Genieten van een zwoele zomeravond op het water, dat kan vanaf dinsdag 3 juli. Dan starten de zomeravondzeiltochten van Puur Zeewolde, Puur Plezier weer!

Zeewolde - Liefhebbers van zeilen, met name op de zomeravond, kunnen zich elke dinsdagavond in de maanden juli en augustus aansluiten bij deze twee uur durende zeiltocht op het Wolderwijd. De vaartocht wordt uitgevoerd door Sylfe Zeiltochten uit Zeewolde. De boot vertrekt vanuit de Aanloophaven om 19.00 uur en wordt daar rond 21.00 uur weer terug verwacht.
Geniet van de rust en de natuur op het Randmeer. Aan boord ervaar je hoe het is om zeil te zetten en de boot op koers te houden. Waar mogelijk mag je helpen bij het hijsen van het zeil en het sturen onderweg. Onderweg praat de bemanning je graag bij over de historie van het schip en al het moois wat je ziet in de prachtige waterrijke omgeving van Zeewolde.

Vooraf reserveren wordt geadviseerd, via info@sylfe.nl. De zeiltocht kan alleen doorgaan bij een minimale bezetting van vier personen. Maximaal kunnen per avond twaalf personen mee. Wel kun je op de avond zelf, wanneer er nog plaatsen vrij zijn, rechtstreeks bij de schipper aan boord een kaartje kopen.

www.sylfe.nl

Meer berichten