wandelschoenen
wandelschoenen (Foto: n.v.t.)

Geniet van de herfst: Nieuwe cursussen Mindful Run en Mindful Walk

  Sport

Harderwijk - De herfst heeft nu toch écht zijn intrede gedaan. De bomen kleuren goudgeel, sommige al bruin, tijdens een storm regent het bladeren, eikels, beukennootjes en kastanjes. De natuur is soms onstuimig en soms heel sereen. Het is geweldig mooi om buiten te zijn, lekker hardlopen of wandelen en genieten van al het moois dat de herfst ons biedt.

Mindful Run Harderwijk start weer met een 5-weekse cursussen MINDFUL RUN of MINDFUL WALK.
De Mindful Run cursus start op dinsdagmorgen 5 november en wordt gegeven in de mooie bossen rondom de Hierdensebeek en Hulshorsterzand. De Mindful Walk cursus start dinsdagavond 5 november en wordt gegeven in Harderwijk.

De Mindful Run en Mindful Walk wordt aangeboden volgens de vaste methodiek en het concept: MINDER STRESS, MEER ENERGIE. Tijdens de cursus maak je kennis- en oefent met deze manier van bewegen en ademhalen, met beide voeten op de vloer, in het hier en nu:

Mindfulness
Houding / looptechniek
Ademhalingsoefeningen
Yoga oefeningen
Meditatieoefeningen
Plezier maken

In al deze activiteiten oefen je je bewustwording van waar je staat, wat je doet. Tijd voor jezelf, om buiten te zijn, te wandelen, hard te lopen alleen, in een groepje of met je vrienden, collega’s of familie.

Mindful Run en Mindful Walk cursussen worden in ruim 140 plaatsen en steden aangeboden in Nederland en België waaronder Ermelo, Harderwijk en Nunspeet. Het maakt niet uit waar je woont, je kunt je altijd aanmelden om de cursus te volgen. De Harderwijkse Mindful Run instructeurs Jolanda de Bruin en Dennis Leemeijer staan weer klaar om je te begeleiden tijdens de cursussen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de activiteiten van Mindful Run Harderwijk, of wil je je aanmelden:

Mail                 : info@mindfulrunharderwijk.nl

Aanmelden         : www.mindfulrun.nl/harderwijk

Facebook         : Mindful Run Harderwijk

Bezoek ook eens de website www.focusopbewegen.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden