!
WK 2021 individuele oefening.
WK 2021 individuele oefening. M. la Vos

Mooie resultaat voor Chemène Hazelof WK 2021

29 november 2021 om 21:44 Sport Deel je nieuws

Het avontuur dat WAGC oftewel jeugd WK zit erop Voor Chemène Hazelof! Na 9 dagen van huis te zijn geweest is zij maandag 29 november geland op Schiphol.

Het jeugd Wk werd gehouden in Azerbeidzjan ongeveer 9 uur reistid hiervandaan.

Het was een zware fantastische week waarin veel werd getraind, gelachen en ook de stad Baku zelf werd bezocht! Op donderdag 25 november, de openingsdag, startte Chemène met het onderdeel synchroon. Deze oefening deed zij samen met haar synchroon partner en werd keurig uitgevoerd. Dit resulteerde in een hele mooie 10e plek. Een super mooi begin van dit WK.

Op de laatste dag van het WK, zondag 28 november sprong Chemène haar individuele wedstrijd. Eerst een verplichte oefening van 10 spongen. En deze ging boven verwachting goed. Zij behaalde hier mee punten die zij nooit eerder had behaald. Daarna volgde een keuze oefening van 10 sprongen. Chemene moest hierbij improviseren en dat lukte haar uitstekend. Nooit eerder had zij een oefening gesprongen die zo moeilijk was. Er zaten vier verschillende dubbele salto’s in. De totale score van beide oefeningen samen zorgen voor een PR. Uiteindelijk leverde dit haar een 23e plek op, iets om mega trots op te zijn. Het was een belevenis om nooit meer te vergeten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie