!
wandelaars in het bos
wandelaars in het bos Athlos

Zes zondagochtenden heerlijk in het bos wandelen

28 november 2021 om 18:15 Sport Deel je nieuws

Wil je in de wintermaanden niet alleen maar binnen zitten, maar actief buiten zijn ? AV Athlos organiseert deze winter zes zondagochtend wandelingen. Lekker naar buiten in de frisse lucht en werken aan je weerstand. En daarbij ook nog eens genieten van onze prachtige omgeving. De winterwandelingen starten op iedere zondagochtend om 9.30 uur vanaf het  clubgebouw aan de Strokelweg. De kosten bedragen 25 euro voor zes wandelingen. Tijdens de wandelingen wordt rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen. 

Andere routes
Iedere week wordt er een andere route gelopen.  De startpunten zijn in de buurt van het clubgebouw in Harderwijk. Je bent op een gezellige manier sportief bezig en geniet samen met de andere wandelaars van onze mooie natuur onder begeleiding van een gediplomeerd wandelsporttrainer. 

Ga je mee?
Je kunt als wandelaar en als Nordic Walker mee lopen. We vragen van je dat je een wandeling van anderhalf uur in een redelijk tempo aankan (5 km/uur). Voor Nordic Walkers is het noodzakelijk dat de basistechniek bekend is en dat je over eigen stokken beschikt. 

Informatie
Voor meer informatie kun je bellen naar: 06 51987224. Aanmelden kan via wandelsport@athlos.nl   Wil je liever op een doordeweekse dag lopen of in een rustiger tempo, kijk dan op de website voor de reguliere Athlos wandelsportgroepen:  https://athlos.nl/wandelsport/trainers/ 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie