Ouder en kind actief bezig tijdens de clinic
Ouder en kind actief bezig tijdens de clinic (Foto: Mindful Run Harderwijk)

Ouder-Kind Clinic door Mindful Run Harderwijk

  Sport

Harderwijk - Zoek je een leuke activiteit om met je kind(eren) te doen?? Komen jullie in beweging??
Maandag 22 juli 09:30 uur organiseert Mindful Run Harderwijk een OUDER-KIND Clinic.        

Leg weg die telefoons en tablets en kom samen met je kind lekker buiten bewegen en plezier maken. Live ‘Gamen’ tussen ouder en kind tijdens deze OUDER-KIND clinic. Samen met je kind plezier maken in de buitenlucht, quality time, contact, aandacht, een vleugje (speelse) mindfulness, duo-yoga maar ook aandacht voor lekker bewegen en gezonde ademhalingstechnieken. En vooral veel FUN.

Dit is mogelijk tijdens de Mindful Run Harderwijk OUDER-KIND Clinic. De clinic waar je ook na afloop nog veel aan hebt. Er aandacht voor de relatie tussen ouder en kind, even echt tijd voor elkaar en samen genieten van al het moois in de natuur!

Ouder en kind maken kennis met Mindfulness, ademhalingstechnieken en wandelen of hardlopen. Mindfulness gaat over aandacht voor het HIER en NU. De ademhalingstechniek verbind je met het HIER en NU en is de meest gezonde manier van ademhalen. Tijdens de Clinic maken ouder en kind spelenderwijs kennis met beter voelen en luisteren naar je lichaam.

Welke ouders zouden deze uitdaging aan willen gaan met hun zoon en/of dochter? maandag 22 juli, 09:30-11:00 uur.

Meld je aan voor de 1 ½ uur durende Clinic om samen met je kind en ons in een klein gezellig groepje op pad te gaan en deze tijd voor jullie zelf te nemen en te genieten: van je hoofd naar je hart. De cursus is geschikt voor alle ouders en kinderen van 8-16 jaar. Ook leuk om samen met familie of vrienden te doen. Deelname aan de Clinic voor Ouder en Kind samen kost € 20,00 inclusief drankje en hapje na afloop.

Wil je meer informatie, mail dan gerust met ons: info@mindfulrunharderwijk.nl

Aanmelden kan op: www.mindfulrun.nl/harderwijk

Liever een andere datum of individueel op pad, stuur ons een bericht: info@mindf lrunharderwijk.nl

Kijk ook op Facebook: Mindful Run Harderwijk

Meer berichten