Foto:

Nieuwe cursus yoga bij ZorgDat

  Sport

Harderwijk - Bewegen is goed voor bijna iedereen. Yoga maakt je lichaam sterker, verbetert lichaamsfuncties en zorgt voor meer soepelheid in je lichaam.

Wegens groot succes biedt ZorgDat op de woensdagochtend een vierde yogales voor beginners(55 plus) aan. Er is veel interesse voor de drie huidige yogacursussen die in het lopende seizoen helemaal volgeboekt zijn. Om aan de vraag te voldoen, start ZorgDat een vierde yogacursus vanaf woensdag 18 september onder begeleiding van gekwalificeerde docenten, wordt u als senior meegenomen in de wereld van yoga. U blijft in beweging en soepel. Daarnaast is er in het wijkontmoetingscentrum waar de lessen plaatsvinden, volop ruimte voor ontmoeting onder genot van koffie en thee. De lessen zijn op woensdagochtend van 10.30-11.30 uur in Wijkontmoetingscentrum Stad " gebouw de Tinne" (Houtkamp 33, Harderwijk). Schrijf u op tijd in want er kunnen maximaal 12 mensen deelnemen aan deze yogacursus, er zijn nog enkele plekken vrij.

Kosten voor 25 lessen 135,- euro.

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze yogalessen, neem dan contact op met ZorgDat; met Coby Kock 06-44288428 of cobykock@zorgdat.nl

Meer berichten