Goud voor Harderwijker Karate-team
Goud voor Harderwijker Karate-team (Foto: J. v.d. Hoofdakker)

Goud voor Harderwijker Karate-team

  Sport

Harderwijk - Het Harderwijker Karate kata-team bestaande uit Jasper Jansen, Daniel Kranen en Koen Wilting hebben zondag bij de Internationale Rotterdam Cup het goud veroverd in de categorie Kata-teams +14 jaar heren. Zij waren duidelijk de besten en wisten al hun wedstrijden winnend af te sluiten met het maximale aantal vlaggen.

Naast de prestaties van dit team was het Oumama Aarab die in de categorie -18 jaar dames ongeslagen de poule finale wist te bereiken. In de finale partij moest zij de Belgische Louisa Borch gewonnen geven maar behaalde daarmee zilver in deze sterke categorie.

Koen Wilting behaalde het brons in de categorie -18 jaar heren. Hij ging goed van start maar werd naar de herkansing verwezen door verlies van de poule winnaar. Via de herkansing wist hij beslag te leggen op het brons.

Ook de overige deelnemers van sportschool J. v.d. Hoofdakker lieten tijdens dit zware internationale toernooi een voortreffelijke indruk achter. Zo waren het Daniel en Anthonie Kranen, Noortje Wilting en Eline Duiker die in aanmerking kwamen voor het gevecht om de derde plaats. Zij moeste echter hun tegenstanders gewonnen geven maar mogen terug kijken op dit toernooi met een welverdiende 5e plaats.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden