Foto: Wim Balkewimbalke@live.nl

Zwart-Wit'63 – sv Otterlo

  Sport

Harderwijk - Na het teleurstellende resultaat tegen VIOS Vaassen ging de laatste competitiewedstrijd tegen nummer 6 sv Otterlo eigenlijk vooral om de spreekwoordelijke eer. En daarnaast moest de 5e plaats worden veilig gesteld en als laatste verdiende trainer Remko Ahrens een afscheid in stijl. Het tempo lag in de openingsfase erg laag. Sv Otterlo had in die fase het beste van het spel, maar wist nauwelijks gevaarlijk te worden. Halverwege de 1e helft kwam Zwart-Wit'63 beter in de wedstrijd en dat resulteerde in een doelpunt. Spits Maik Verhoef was tot dat moment nauwelijks in het spel voorgekomen, maar na een half uur schoot hij een voorzet onhoudbaar tegen de touwen: 1-0. Vlak voor rust leek de wedstrijd beslist toen Jordy Ernsten met een prachtige schuiver de 2-0 aantekende. Dit betekende zijn eerste ster en daarnaast was het ook meteen de ruststand.

In de 2e helft gebeurde er niet veel. Het tempo lag laag en beide keepers hoefden eigenlijk niet of nauwelijks in actie te komen. De stoppende Michael Roelofsen werd nog speeltijd gegund, keeper Stijn van de Belt hield weer eens een keer de 0 en Fabian van Panhuis ging ook op jacht naar zijn ster. Maar als dit de feiten zijn die het vermelden waard zijn, geeft dit wel aan dat er weinig te beleven viel. Precies na 90 minuten floot de scheidsrechter voor het laatst en was de doelstelling van deze middag gehaald. Net als vorig seizoen eindigde Zwart-Wit'63 met 44 punten op de 5e plaats. En weer greep het hierdoor naast alle prijzen. Op bepaalde momenten was Zwart-Wit'63 niet goed genoeg en verloor het punten aan lager geklasseerde ploegen. Daardoor zal het gevoel blijven dat er dit seizoen meer ingezeten heeft. Vanaf deze kant bedanken wij trainer Remko Ahrens. Als Zwart-Wit'63 de komende jaren prijzen gaat winnen, dan staat Remko Ahrens mede aan de basis van deze successen. Uw verslaggever wenst u een mooie zomer toe en zal in het nieuwe seizoen weer verslag doen van de wedstrijden van Zwart-Wit'63.

Opstelling: Stijn van de Belt, Maurice van Plateringen, Dave van der Sluis, Reyer Roelofsen, Tom van Wijk, Sander Bruinink, Eric Jansen, Jordy Ernsten, Mike Jansen (75e Justin Franken), Maik Verhoef (55e minuut Bart Mous), Fabian van Panhuis (70e minuut Michael Roelofsen)

Meer berichten