Sabir Aheddouch was gevaarlijkste speler bij Zwart-Wit '63. (foto: Wim Balke) Foto: Wim Balke

Zwart-Wit’63 weer gelijk

28 september 2020 om 16:04 Sport

Harderwijk - Onder heerlijke omstandigheden moest Zwart-Wit’63 thuis aantreden tegen vv Veenendaal.

Vanaf de aftrap waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, waardoor het spel zich vooral op het middenveld afspeelde. Pas in de 25e minuut kreeg Zwart-Wit’63 een eerste schietkans, maar het schot van Sabir Aheddouch kwam tegen een speler van vv Veenendaal. In de 30e minuut mocht vv Veenendaal de eerste kans noteren.

In de 2e helft ging Zwart-Wit’63 beter van start. Het lukte vv Veenendaal bijna niet om van eigen helft te komen. In de 58e minuut kreeg Zwart-Wit’63 twee kansen. Eerst was er een kans voor Marchello Besselsen en in dezelfde minuut kon een schot van Sabir Aheddouch nog net over de lat worden getikt door de keeper van vv Veenendaal. Na het eerste kwartier kwam de wedstrijd weer meer in evenwicht. In de 80e minuut redde Stijn van de Belt uitstekend een kopbal van een Veenendaler. In de slotfase probeerde Zwart-Wit’63 de overwinning te forceren maar verder dan een grote kans van Sabir Aheddouch kwam het niet. De 0-0 uitslag was daarom terecht.