Extra lessen Kinder Yoga bij Mind Your Body

  Sport

Harderwijk - Vanaf 4 maart start Mind Your Body met 3 extra yogalessen voor kinderen. Samen met het aanbod van tieneryogalessen betekent dit dat jongeren van 6 tot 18 bij Mind Your Body terecht kunnen. Er zijn nu 4 leeftijdscategoriën: 6 t/m 8 jr - 9 t/m 11 jr - 12 t/m 14 jr - 15 t/m 17 jr.

Sportwijzer Harderwijk

Om de komst van de nieuwe lessen te vieren en als extra stimulans om Yoga te ontdekken, doen we in maart mee met de Harderwijkse Sportwijzer. Kennismaken met Yoga: 3 lessen voor slechts €7,50. Een prachtig initiatief van de gemeente Harderwijk. Aanmelden kan via: https://www.sportpas.nl/harderwijk/sportwijzer/home

Kinder Yoga bij Mind Your Body betekent op een leuke en ontspannen manier bezig zijn met lichaam en geest. Kinder Yoga biedt veel ruimte aan de bewegingsdrang van kinderen, maar er is ook regelmatig tijd voor rust en stilte. Het is meer dan alleen Yoga-houdingen doen, met de aangeboden oefenstof wordt de ontwikkeling van het totale kind gestimuleerd. Kinder Yoga wordt gegeven in de vorm van beweging en spel, met muziek en allerlei materialen. We doen Yoga-houdingen, stimuleren de zintuigen, concentratie- en luisteractiviteiten, fantasie en uitbeelden. We leren samenwerken en omgaan met elkaar, maar gaan ook lekker ontspannen en luisteren naar verhaaltjes.

Wat levert regelmatig beoefenen van KinderYoga op?Kinderyoga laat je lekker in je vel zitten en met plezier bewegen. Het maakt je lichaam lenig, krachtig en gezond. Leert je bewust omgaan met gevoelens en emoties, zoals boosheid, verdriet en blijdschap. Laat je kennismaken met eeuwenoude yogatechnieken in kindvriendelijke porties. Geeft je een betere concentratie en intuïtie. Ook ontwikkelt het zelfvertrouwen en geloof in eigen kunnen; zowel lichamelijk als mentaal.

Tieners
Tieners kunnen bij Mind Your Body hun lichaam lekker rekken en strekken met Vinyasa yoga. Heerlijk wanneer je de hele dag in de klas hebt gezeten. Vinyasa Yoga is een dynamische en uitdagende vorm van Yoga. Door de speciale Yoga-oefeningen (asanas) werk je aan een betere lichaamshouding, concentratie en zelfvertrouwen. Je vergroot je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Het is een les zonder competitie, je leert juist omgaan met je eigen grenzen en mogelijkheden. Maar voorop staat plezier met elkaar en genieten van bewegen.

Voor informatie over de lessen en het lesrooster kijk op: www.mindyourbodyfitness.nl.

Meer berichten