renners Bosloopcompetitie
renners Bosloopcompetitie (Foto: Jack Koning)

Kerstkilo's verliezen? Doe mee met de Bosloop op 30 december

  Sport

Harderwijk - De Kerstdagen zijn weer voorbij. Het was gezellig en we hebben heerlijk gegeten en gedronken. De hapjes en het diner waren ook dit jaar weer te lekker om te laten staan. En dat merken we niet alleen aan onze kleding, ook de weegschaal geeft de extra kilo’s wreed maar eerlijk aan.

Dat herkennen we bij Athlos. Daarom hebben we op 30 december weer een Bosloop staan. Dat is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook goed om je kerstkilo’s kwijt te raken. Je neemt gezond afscheid van 2018 en gaat een sportief 2019 tegemoet. Deze Bosloop is overigens alweer de 3e loop uit een reeks van 7 boslopen.

De Bosloop is een loop voor iedereen. Voor jong en oud. Beginner, gevorderde of wedstrijdatleet. Het maakt niet uit. Voor kinderen tot en met 12 jaar is er de speciale kidsrun van 1 km. Daarnaast kun je kiezen uit 5, 10 of 15 km. En wil je weten of je vooruitgang boekt? Ook dat kan, want elke maand zijn het parcours en de afstanden gelijk. Elke laatste zondag van de maand kun je lekker hardlopen op een prachtig parcours dat loopt door het Strokelbos van Harderwijk. De andere data van de Bosloop zijn: 27 januari, 24 februari, 31 maart en 28 april 2019.

Meedoen? Kijk voor meer informatie op https://www.athlos.nl/wedstrijden/bosloopcompetitie/

Meer berichten