Kinderen en ouders oefenen tijdens de ouder-kind clinic
Kinderen en ouders oefenen tijdens de ouder-kind clinic (Foto: Mindful Run NL)

Ouder-Kind Clinic door Mindful Run Harderwijk

  Sport

Harderwijk - Komen jullie in beweging?? Zaterdag 29 december 14:00 uur organiseert Mindful Run Harderwijk een OUDER-KIND Clinic.        

Leg weg die telefoons en tablets en kom samen met je kind lekker buiten bewegen en plezier maken. Live ‘Gamen’ tussen ouder en kind tijdens deze OUDER-KIND clinic. Samen met je kind plezier maken in de buitenlucht, quality time, contact, aandacht, een vleugje (speelse) mindfulness, duo-yoga maar ook aandacht voor lekker bewegen en gezonde ademhalingstechnieken. En vooral veel FUN.

Dit is mogelijk tijdens de Mindful Run Harderwijk OUDER-KIND Clinic. De clinic waar je ook na afloop nog veel aan hebt. Er aandacht voor de relatie tussen ouder en kind, even echt tijd voor elkaar en samen genieten van al het moois in de natuur! Tijdens de Clinic maken ouder en kind spelenderwijs kennis met beter voelen en luisteren naar je lichaam.

Welke ouders zouden deze uitdaging aan willen gaan met hun zoon en/of dochter? Zaterdag 29 december, 14:00-15:30 uur. Het moment om buiten activiteiten te ondernemen. Speciaal voor ouders en hun kinderen, in de heerlijke buitenlucht. Doen jullie mee? Even niets hoeven. Even geen TV, telefoon, computers. Resultaat: meer rust in je hoofd en lekker wandelen of harTlopen .

Meld je aan voor de 1 ½ uur durende Clinic om samen met je kind en ons in een klein gezellig groepje op pad te gaan en deze tijd voor jullie zelf te nemen en te genieten: van je hoofd naar je hart. De cursus is geschikt voor alle ouders en kinderen van 8-16 jaar. Ook leuk om samen met familie of vrienden te doen. Deelname aan de Clinic voor Ouder en Kind samen kost € 20,00 inclusief drankje en hapje.

Wil je meer informatie, mail dan met ons: info@mindfulrunharderwijk.nl,

Aanmelden kan op: www.mindfulrun.nl/harderwijk

Liever een andere datum of individueel op pad? Dat kan ook, stuur ons dan een bericht: info@mindfulrunharderwijk.nl

Kijk ook eens op onze Facebook pagina Mindful Run Harderwijk, je bent welkom, leuk!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden