Jongens C Handbalvereniging Harderwijk
Jongens C Handbalvereniging Harderwijk (Foto: Mario Reimink)

Ridder Data Systems sponsort handbaljeugd in Harderwijk

  Sport

Harderwijk - Voor de C-jeugd van handbalvereniging Harderwijk heeft Ridder Data Systems de shirtsponsoring van het huidige seizoen op zich genomen. Met deze sponsoring wil Ridder de handbalvereniging en de jeugd te ondersteunen om op deze manier het handbal in Harderwijk te stimuleren en het sporten voor de jeugd in Harderwijk mogelijk te maken.

Al sinds 1982 ondersteunt Ridder Data Systems de maakindustrie met ERP-software, genaamd Ridder iQ. Ridder iQ is ontstaan vanuit de best mogelijke manier: vanuit de praktijk. Met Ridder iQ beheren en beheersen maakbedrijven al hun bedrijfsprocessen. Klanten kiezen voor Ridder vanwege de krachtige branche-specifieke aanpak en de no-nonsense benadering. Met circa 120 medewerkers bedient Ridder tegenwoordig al meer dan duizend maakbedrijven. Zij werken naar volle tevredenheid met onze software.

Het heren C team is dit seizoen zeer goed begonnen. Na zes wedstrijden stond het team bovenaan in de poule. Lijkt het je leuk om zelf te gaan handballen neem dan contact met J. Gude op 06 8317 1077 of kom een keer langs op een trainingsavond: iedere woensdag tussen 18:30 uur en 22:00 uur in sporthal de Bogen in Drielanden.

Meer berichten