HZ & PC Woelwaters O13 - ZPC Nunspeet O13 eindigt in gelijkspel
HZ & PC Woelwaters O13 - ZPC Nunspeet O13 eindigt in gelijkspel (Foto: S Zuidam)

Woelwaters O13 gelijk tegen Nunspeet

  Sport

Harderwijk - Zaterdag speelde de waterpolojeugd onder de 13 jaar een, van het begin tot het eind, zeer spannende wedstrijd.

Beide teams gingen gedreven van start. In de 1e minuut kreeg Niels van De Woelwaters de eerste kans. Hij schoot echter in de handen van de keeper. Leandro schoot even later wel raak. Na een paar gemiste kansen voor De Woelwaters, brak Nunspeet uit. Een mooi schot linksonder in de hoek was raak: 1-1.

In de tweede periode zwom Niels op, deed een een-tweetje met Leandro waarna hij scoorde met een drukbal. De 3-1 werd gemaakt door Aleksandar na een mooie pass van Tristan. Vervolgens regende het gemiste kansen aan de kant van De Woelwaters. De bal belandde steeds op de paal of de lat of dreef net niet geheel over de doellijn. Nunspeet bleef koel en scoorde een aansluitingstreffer.

Het tweede deel van de wedstrijd verliep voor De Woelwaters minstens zo frustrerend. Nog meer schoten op de paal en Nunspeet was wederom wel effectief: 3-3. Beide teams raakten vermoeid, maar streden voor wat ze waard waren. Eén moment vergat De Woelwaters te verdedigen en de vrije spelers van Nunspeet speelden dit goed uit en kwamen op voorsprong.

De wedstrijd leek De Woelwaters uit hun handen te glippen. Gelukkig voor hen scoorde Collin in de laatste minuut met een mooie boogbal, buiten het bereik van de keeper van Nunspeet en bracht de eindstand op 4-4.

Meer berichten