Veluwade Voetbaltoernooien, heren, vrouwen en bedrijven

  Sport

Hierden - Traditiegetrouw start op de eerste woensdag in augustus de Veluwade met het Rabobank Veluwade Voetbaltoernooi. Op woensdag 1 augustus om 19.00 uur wordt er afgetrapt volgens onderstaand speelschema. Het toernooi wordt gehouden bij Voetbalvereniging Hierden, Dorpshuisweg 9-A in Hierden.

De voetbalwedstrijden worden geleid door KNVB scheidsrechters en assistenten. Er is een mooie prijzenpot te winnen om de clubkas van de winnende vereniging een financiële injectie te geven aan het begin van het nieuwe seizoen. We hopen u te verwelkomen op dit mooie gezellige toernooi. Tijdens en na dit toernooi op de woensdagavond staat Toppers van Oranje op het podium van 19:30 tot 23:30 uur met een diversiteit aan artiesten. Op zaterdagmiddag 4 augustus begint het 2de gedeelte de finales van dit toernooi

Wedstrijdschema: woensdagavond
v.v. Hierden - VVOG
FC Horst - VV Unicum
HHC Hardenberg - Odin '59

Wedstrijdschema: zaterdagmiddag
VVOG - HHC Hardenberg
v.v. Hierden - VV Unicum
FC Horst - Odin "59

Zaterdagmiddag 4 augustus de finales, rond 17:00 uur zullen de prijzen worden uitgereikt door de hoofdsponsor van dit toernooi De Rabobank.Tijdens dit toernooi wordt de kindermiddag gehouden en draait DJ Gan-D tot 17:30 uur, zaterdagavond staat Qmusic op het podium vanaf 17:30 tot 23:30 uur met een diversiteit aan artiesten. Er is geen pauze in het programma we gaan non stop door op de zaterdag vanaf 11:00 uur tot 23:30 uur voor jong en oud.

Veluwade iQOUNT vrouwen voetbaltoernooi
Voor het eerst in de geschiedenis van de Veluwade, zullen dit jaar de vrouwen het tegen elkaar gaan opnemen op het Veluwade iQOUNT vrouwen voetbaltoernooi. De Veluwade Commissie vind dat ook zeker de dames een podium op de Veluwade verdienen, vandaar dit toernooi wat mede met v.v. Hierden dames 1 wordt georganiseerd. Op zaterdag 4 augustus om 11:00 barst de strijd los tussen 8 regionale teams te weten:

Poule 1
s.v. Prins Bernhard
SV 't Harde 1
vv Elspeet
DSV'61

Poule 2
v.v. Hierden
FC Horst
vv Hulshorst
SV 't Harde 2

Tijdens het voetbaltoernooi is er en te gekke kindermiddag vanaf 14:00 tot 16:00 uur met spelletjes, schminken, ranja koe en mooie prijzen. DJ Gan-D draait vanaf 13:00 uur

Six to Six bedrijven voetbaltoernooi

Op vrijdagavond 3 augustus vindt ook weer het Veluwade Rabobank Six to Six Bedrijventoernooi plaats. Jaarlijks wordt er op een zeer sportieve manier gestreden om de felbegeerde hoofdprijs. Vorig jaar mocht het team van Van den Berg Sloopwerken de prijs in ontvangst nemen. Wie wordt de winnaar in 2018?

Er wordt gespeeld op een half veld 6 tegen 6, inclusief keeper. De wedstrijden duren 1 x 15 minuten. De wedstrijden beginnen om 18.00 uur.

Houd de website in de gaten voor het speelschema. Deze zal zodra de indeling bekend is, gepubliceerd worden. Er is nog ruimte voor bedrijven om deel te nemen aan het toernooi. Voor meer deelname neem gerust contact op met sponsor@veluwade.nl.

Tijdens en na dit toernooi op de vrijdagavond staan de DJ's van Radio 538 op het podium van 20:00 tot 23:30 uur met een optreden van SFB

Meer berichten