Handbal jouw nieuwe sport?

  Sport

Harderwijk - Handbal jouw nieuwe sport? Kom gratis meedoen! Het gaat steeds beter met het handbal in Nederland. De Nederlandse handbaldames staan op de zesde plaats van de Europese landenranglijst door prima te presteren. Zo kwam er steeds meer bekendheid bij het publiek.

Dat is ook te merken bij handbalvereniging Harderwijk want de vereniging groeit gestaag. Volgend handbalseizoen wordt er gestart met maar liefst zeven jeugdteams en twee volwassen teams terwijl de vereniging nog geen vijf jaar bestaat! Inmiddels organiseert de activiteitencommissie ieder jaar als afsluiting van het seizoen een jeugdkamp en ook dit jaar is bijna de gehele jeugd mee geweest.

HvHarderwijk is een gezellige kleine vereniging met 'korte lijntjes' waarbij spelplezier voorop staat en waar iedereen uit de regio van Harderwijk van harte welkom is. Sinds vorig jaar is er een samenwerking met CKV Unitas waardoor we zomers lekker buiten kunnen trainen. Hoe mooi is dat? 's Winters handballen in de zaal en zomers lekker in de buitenlucht. Lijkt het je ook leuk om te handballen, kom dan gerust een keertje gratis meedoen. Je kan al meedoen vanaf 5 jaar maar vooral mannen (vanaf 18 jaar) kan de club de komende tijd goed gebruiken. Het maakt niet uit of je vroeger al gehandbald hebt of dat het helemaal nieuw voor je is. Voor iedereen is plek. Kijk voor onze trainingstijden en meer informatie op

www.hvharderwijk.nl

Meer berichten