<p>Harderwijkse Smaakmakers & VVOG.</p>

Harderwijkse Smaakmakers & VVOG.

(Foto: VVOG)

VVOG in actie voor nieuwbouwplannen

  Sport

HARDERWIJK - Een weekend lang genieten van de VVOG supporters Box Xl. Een royaal assortiment van heerlijke producten samengesteld door vier Harderwijkse topondernemers die de handen in één hebben geslagen om de nieuwbouwplannen van VVOG te steunen. Om de nieuwbouwwensen te kunnen vervullen moeten er acties komen.

 De grote VVOG Veiling kon dit jaar helaas niet doorgaan en gelet op de nieuwe maatregelen zit dat er voorlopig ook niet in. Toch kan de vereniging niet stil zitten en hopen ze met deze acties de mensen thuis wat te bieden en geld binnen te halen voor de vereniging. Verenigingen hebben op moment erg moeilijk. De sportkantine is één van de belangrijkste inkomstenbron. De kantine wordt nu in verband met de extra maatregelen van het kabinet weer gesloten.

Ondernemers

Deze aanbieding van De Harderwijkse Smaakmakers bestaat uit verse producten van Palingrokerij & de visspecialist Dries van de Berg & Zn, De Zuivelhoeve, slagerij Jacob Uit de Bosch en bakkerij Wegerif. 10 euro van de box gaat naar de vereniging.

Meer info: www.deharderwijksesmaakmakers.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden