Afbeelding
Luuk de Jong

Bij Athlos beginnen met hardlopen, wie start er mee?

Overig Deel je nieuws

Hardlopen is gezond en lopen is in. Dit najaar start AV Athlos weer met een nieuwe groep voor beginners op dinsdagavond 13 september 2022 . Deze startersgroep traint tweemaal per week op de dinsdag en donderdagavond onder leiding van Kees en Willy.

De cursus is bedoeld voor diegenen die nog nooit  gelopen hebben of waarvan het lopen al langere tijd geleden is, of diegene die vanwege blessureleed niet verder komen. De cursus duurt ongeveer 16 weken. Wij leren jou graag wat “lopen” is en hoe jij blessurevrij kunt lopen. Er wordt veel aandacht besteed aan de “core” is buik en rug, en de looptechniek. De bedoeling is dat je na deze vier maanden een half uur of langer achter elkaar kunt hardlopen en een afstand van minimaal 6 kilometer kunt overbruggen. Er wordt begonnen op dinsdag 13 september om 19.30 uur vanaf de Athlos accommodatie aan de Strokel. Om optimaal te kunnen hardlopen biedt AV Athlos een perfecte baan en het bos om te trainen in de directe omgeving. Daarnaast beschikken wij over een schitterende accommodatie met prachtige kleedruimten, waarin ruim voldoende douche gelegenheid. Na de training heerlijk in het clubhuis een kop koffie of thee met elkaar gebruiken en gezellig nakletsen. De kosten bedragen voor de gehele cursus van 16 weken eenmalig € 50,00 Hierbij is inbegrepen verzekering en een reflecterend hesje dat je na de cursus mag houden. Als je na afloop van de cursus besluit om lid te worden bepalen wij samen of jij in Loopgroep 5 of Loopgroep 4 verder gaat. Hier vanuit kun jij jezelf verder ontwikkelen naar gelang jouw behoefte (zie loopgroepniveaus op website Athlos).   Vragen of aanmelden: avondgroep , voor vragen en aanmelden,       Willy Omloo tel: 06-10330775 of mail:  athlosstarters@solcon.nl  .

Loop jij over een paar maanden ook met je groep door onze prachtige bossen ? Het kan, dat hebben velen voor jou bewezen. 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Grondlegger van Open Doors Anne van der Bijl overleden in zijn woonplaats Harderwijk 25 minuten geleden
Afbeelding
Ermelose Laura staat op straat, zieke dochter dreigt cruciale zorg te verliezen 3 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Christelijke Daltonschool Willem Alexander rennen voor Stichting Mensen in Nood 0341 4 uur geleden
Afbeelding
Heb jij moed? Column 4 uur geleden
Afbeelding
Entree opleiding opstap richting Startkwalificatie: ‘Maatwerk voor elke student’ 4 uur geleden
Afbeelding
Dj-talenten gaan de strijd aan in Poppodium Estrado in Harderwijk 5 uur geleden
Afbeelding
Audities voor Theaterleergang 22/23 door Theater Harderwijk zijn geopend 6 uur geleden