Foto: De Persgroep

Ander uitgever van deze krant

  Nieuwsflits

Harderwijk - DPG Media verkoopt per 1 september de Harderwijker Courant aan BDUmedia. DPG Media en BDUmedia gaan een nauw samenwerkingsverband aan.

 Jan van Dun, directeur Local Media DPG Media: “De markt blijft steeds in ontwikkeling en in veel steden en gemeenten is nog slechts plaats voor één huis-aan-huiskrant. Dit leidt tot allerlei bewegingen in de sector. Wij passen steeds ons bestaande portfolio aan en zetten verder in op het ontwikkelen van digitale mogelijkheden. Zo kunnen lezers ons nieuws ook vinden op digitale nieuwsmedia, zoals destentor.nl en indebuurt.nl.”

Lokaal nieuws

BDUmedia en DPG Media zijn overtuigd van het belang en de kracht van de samenwerking voor het behoud van lokaal nieuws in de regio.

Bereik onverminderd hoog

Jeroen Cnossen, algemeen directeur BDUmedia: “Wij geloven in de kracht van lokale journalistiek en zullen hier in blijven investeren. Daar past deze overname dan ook perfect bij. Recentelijk onderzoek heeft laten zien dat het bereik van huis-aan-huis kranten nog steeds onverminderd hoog is en we hopen met onze visie en missie bij te kunnen dragen aan het vergroten van de betrokkenheid in deze gebieden.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden