<p>Teamco&ouml;rdinator Vvog en vv Huizen.</p>

Teamcoördinator Vvog en vv Huizen.

(Foto: Jacob de Zwaan)

Walking Footballers welkom bij VVOG

  Nieuwsflits

Mensen van rond de 60 jaar die weer wat meer willen bewegen kunnen terecht voor Walking Football op sportpark De Strokel bij VVOG. De club speelt al ruim een jaar deze sport waar het bewegen en de sociale kant voorop staan.

HARDERWIJK - Dat het Walking Football een vlucht voorwaarts neemt was al wel bekend. Veel verenigingen bieden nu deze aangepaste tak van voetbal aan. Rennen mag hierbij niet en er zijn kleinere teams.

Het is weliswaar nog niet in competitieverband mogelijk, maar er worden regelmatig wedstrijdjes georganiseerd tussen verenigingen. Deze worden meestal niet in de weekenden gespeeld maar op een dag in de week.

Naast de wekelijkse ‘training’ op de vrijdag speelt VVOG ook regelmatig een wedstrijdje. Ze worden vooral afgewerkt in de regio onder andere tegen SDC Putten en Huizen.

Eind september speelde VVOG een wedstrijd tegen Huizen. De uitwedstrijd werd met ruime cijfers gewonnen en ook nu werd met zeer veel overtuiging begonnen. Huizen had zich goed voorbereidt op deze match en gaf zich niet zomaar gewonnen. Integendeel Huizen troefde VVOG op alle fronten af en ging met een verdiende overwinning huiswaarts.

Elke vrijdag wordt er om 10.00 uur afgetrapt met een kopje koffie waarna er in een ongedwongen sfeer op een kwart veld weer een ouderwets potje wordt gespeeld onder elkaar.

Meer informatie en aanmelden via Jacob de Zwaan, jacob.vvog@hotmail.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden