!
Viviane van der Bijl
Viviane van der Bijl Xanne van der Bijl

Coachend wandelen voor vrouwen

20 januari 2023 om 17:33 Lokaal Deel je nieuws

Harderwijk – Op maandag 6 februari start er een nieuwe wandelgroep voor vrouwen die wordt georganiseerd door Viviane van der Bijl van coaching praktijk Come2Life. Met een groep van maximaal 12 personen wordt er wekelijks een mooie wandeling in de buitenlucht gemaakt, waarbij er behalve ontspanning ook aandacht is voor een stuk diepgang.  

Viviane van der Bijl is coach en gecertificeerd Disc- en Drijfverentrainer en heeft als doel om mensen te helpen genieten en ten volle te leven. Tijdens de wandelingen, die plaatsvinden in de prachtige bossen van Ermelo en Harderwijk, zullen onderwerpen aan bod komen, zoals: Wat geeft jou energie?, Loslaten, Doelen en Talenten. Plezier en ontspanning staat voorop bij deze wandelingen, waarbij je ook nog op een leuke manier nieuwe mensen leert kennen.

De wandelingen zullen plaatsvinden op 6, 13, 20 en 27 februari en 6 en 13 maart, beginnen om 10:00 uur en zullen de eerste keer starten bij het Van der Valk Hotel in Harderwijk, waarbij uitleg wordt gegeven onder het genot van een kopje koffie. De kosten zijn €95 voor de 6 wandelingen, opgave kan via het contactformulier op www.come2life.nu/wandelgroep

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie