!
Uitnodiging partneravond
Uitnodiging partneravond St Jansdal

Partneravond over borstkanker

20 mei 2022 om 09:59 Lokaal Deel je nieuws

Ziekenhuis St Jansdal Harderwijk organiseert op donderdagavond 16 juni 2022 een avond voor partners van (ex) borstkankerpatiënten. Het doel van de avond is om erkenning, herkenning en ondersteuning te bieden aan partners van (ex)borstkankerpatiënten.

Tijdens deze avond gaan wij met elkaar in gesprek over onderwerpen waarmee partners van borstkankerpatiënten mee te maken kunnen krijgen. Bijvoorbeeld mentale of fysieke verandering, de gevolgen van chemotherapie en een eventueel vervroegde overgang. Vervolgens is er gelegenheid om daarover door te praten. Er is gekozen om geen (ex)borstkanker patiënten uit te nodigen, maar alleen de partners.

De avond duurt van 19.30 uur tot 21.00 uur en vindt plaats in de Dageraitzaal, 1e verdieping van het ziekenhuis (route 1.03). Bezoekadres: Wethouder Jansenlaan 90 in Harderwijk. De bijeenkomst is gratis. Aanmelden is noodzakelijk. Dit is mogelijk via oncologiepoli@stjansdal.nl. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met coördinerend oncologie verpleegkundige Fyni Renes via 0341-463889.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie