Kleinkoor Caprice organiseert een open repetitie in de Immanuelkerk
Kleinkoor Caprice organiseert een open repetitie in de Immanuelkerk Mark Mannee

Kleinkoor Caprice organiseert open repetitie

Lokaal Deel je nieuws

HARDERWIJK - Op donderdag 28 oktober organiseert Kleinkoor Caprice uit Harderwijjk een open repetitie in de Immanuelkerk in Ermelo. Na een lange onderbreking wegens corona is Kleinkoor Caprice onlangs weer begonnen met zingen. Het koor heeft nu plaats voor enkele nieuwe leden; met name tenoren. Geïnteresseerde zangers en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd de open repetitie bij te wonen op donderdag 28 oktober van 20.00 tot 22.00 uur in de Immanuelkerk in Ermelo (coronatoegangsbewijs verplicht).

Kleinkoor Caprice is een amateur kamerkoor dat streeft naar een hoog zangniveau. Het koor geniet goede bekendheid op de Noordwest-Veluwe en ver daarbuiten. De 30 leden zijn stuk voor stuk enthousiaste muziekliefhebbers, voor wie zingen een vorm van topsport is. Het repertoire is breed: van a capella koormuziek tot grote oratoriumwerken en van renaissancemuziek tot hedendaagse composities. Een jaarlijkse traditie is de decemberuitvoering van het Festival of Carols and Lessons in de Grote Kerk in Harderwijk. Al bijna 40 jaar is deze kerstuitvoering een begrip in de wijde omgeving.

Tijdens de open repetitie staan werken op het programma van Bach, Gjeilo en Poulenc. Ook maakt Caprice alvast een begin met enkele stukken voor de komende kerstperiode. Meer informatie op www.kleinkoorcaprice.nl.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Appartementen onbewoonbaar na brand in Zeewolde 5 aug, 14:45
Afbeelding
Gondelvaart met 4.500 scouts in Zeewolde 5 aug, 08:57
Afbeelding
Provincie Gelderland vaart voor het eerst mee met Pride Amsterdam 5 aug, 08:45
Afbeelding
Provincie Gelderland waarschuwt voor steile bodems in zwemlocaties 4 aug, 10:27
Afbeelding
Brand aan boord van Harderwijks schip 4 aug, 09:00
Afbeelding
‘Bus biedt zoveel meer aan techniek’ 3 aug, 15:00
Afbeelding
Kamers vol historische verhalen bij Stadsmuseum Harderwijk Uitjes in de regio 3 aug, 11:00