Betty de Wit is blij en dankbaar dat een flink aantal van haar verhalen nu in boekdruk zijn verschenen. Eigen foto.
Betty de Wit is blij en dankbaar dat een flink aantal van haar verhalen nu in boekdruk zijn verschenen. Eigen foto. (Foto: Hermien de Wit)

88-jarige Harderwijkse signeert verhalenbundel

  Ingezonden

De 88-jarige Betty de Wit uit Harderwijk heeft een verhalenbundel geschreven met de titel 'Wat vertel je me nou?' Ze presenteert met gepaste trots haar bundel met gebeurde en bedachte verhalen en de verkoop heeft een vliegende start. Op zaterdag 4 mei komt ze naar The Read Shop in winkelcentrum Stadsdennen in Harderwijk voor een signeersessie.

HARDERWIJK - Betty de Wit begon op 67-jarige leeftijd met het schrijven van gedichten en korte verhalen, waarmee ze diverse prijzen won. Eerder verschenen van haar hand twee gedichtenbundels. Ze is enorm blij en dankbaar dat ze mee mag maken dat een flink aantal van haar verhalen nu in boekdruk zijn verschenen.

De schrijfster heeft een heel eigen stijl. Haar verhalen lezen prettig en hebben iedere keer weer een verrassende plot. Uit haar eigen leven komen onder meer aangrijpende gebeurtenissen uit de oorlog aan bod. Maar ze vertelt ook moderne sprookjes.

Het boek is in Harderwijk te koop bij Bruna in de Donkerstraat en bij The Readshop in winkelcentrum Stadsdennen aan de Vondellaan. Zaterdag 4 mei is de 88-jarige auteur in de laatst genoemde winkel van 11.00 tot 12.30 uur present om het boek persoonlijk te signeren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden