Logo harderwijkercourant.nl


Thana en olifant Pop Aye gaan op zoek naar zichzelf.
Thana en olifant Pop Aye gaan op zoek naar zichzelf. (Filmhuis Harderwijk)

Filmhuis Harderwijk

  Film

Harderwijk - Het filmhuis in Harderwijk heeft deze week weer een aantal bijzondere films op de monitor klaar liggen. kijk voor het hele programma, kaartverkoop en aanvangstijden op de website. 

14-9 Buitenbios 'Kill Bill 2'

Na de eerste twee namen op haar moordlijst te hebben doorgestreept vervolgt The Bride haar missie om wraak te nemen op haar vroegere handlangers: na O-Ren Ishii en Vernita Green is het nu de beurt aan Elle Driver, Budd en uiteindelijk haar baas Bill. Maar er is een onverwachte troef in het spel. 

16-9 & 17-9:  'Vincent'

De 17-jarige Vincent is een geboren wereldverbeteraar die de groene revolutie predikt. Hij maakt zijn familie gek doordat hij koste wat het kost hun ecologische voetafdruk wil verkleinen. De bevlogen tiener weet zijn impulsieve tante Nikki ervan te overtuigen hem mee te nemen naar Frankrijk. Nikki probeert haar neef uit alle macht op andere gedachten te brengen, maar Vincent is vastbesloten: hij moet en zal in Parijs een drastische protestactie organiseren. 

18-9 & 19-9: 'Pop Aye'

Het leven van Thana bevindt zich op een dood punt. Zijn carrière als architect zit in het slop en zijn huwelijk is ook niet meer wat het is geweest. Dan ziet Thana op een dag een olifant op straat die hij herkent uit zijn jeugd: Pop Aye. Impulsief besluit hij met het geliefde dier te vertrekken uit Bangkok om terug te gaan naar het dorp waar ze beiden zijn opgegroeid. Onderweg komen ze allerlei kleurrijke mensen tegen die een bijzondere kijk hebben op het leven. Geïnspireerd door deze ontmoetingen en geconfronteerd met het verleden weet Thana zichzelf weer terug te vinden. 

www.filmhuisharderwijk.nl

Harderwijk - Het leven van Thana bevindt zich op een dood punt. Zijn carrière als architect zit in het slop en zijn huwelijk is ook niet meer wat het is geweest. Dan ziet Thana op een dag een olifant op straat die hij herkent uit zijn jeugd: Pop Aye. Impulsief besluit hij met het geliefde dier te vertrekken uit Bangkok om terug te gaan naar het dorp waar ze beiden zijn opgegroeid. Onderweg komen ze allerlei kleurrijke mensen tegen die een bijzondere kijk hebben op het leven. Geïnspireerd door deze ontmoetingen en geconfronteerd met het verleden weet Thana zichzelf weer terug te vinden. www.filmhuisharderwijk.nl

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox