Logo harderwijkercourant.nl


Sanna en Pascal brengen een droom van 10 jaar in de praktijk, door het laten verbinden van de Man- en Vrouwcirkels.
Sanna en Pascal brengen een droom van 10 jaar in de praktijk, door het laten verbinden van de Man- en Vrouwcirkels. (eigen foto)

Verbinden via Cirkels

  Evenement

Harderwijk - Ontdek en eer samen met Sanna en Pascal de mannelijke en vrouwelijke kanten in  jezelf via de VrouwManCirkels-bijeenkomst. Op woensdag 20 september - de dag van de nieuwe maan - begeleiden ze eerst de mannen en de vrouwen apart. Om daarna de energieën te laten samenkomen in de "sacred space" waar vrouw en man elkaar ontmoeten en verbinden vanuit hun ware en eigen kracht.

Deze ceremonie kun je samen met je geliefde doen of met een goede vriend(in). Waarbij het gaat om weer met jezelf en met elkaar te verbinden. Om jezelf en elkaar te (h)erkennen, te bekrachtigen en samen te verdiepen.   

Sanna: "Na jaren vrouwencirkels te hebben gedaan is het tijd om (eigenlijk een droom van precies 10 jaar geleden!) om de cirkel te gaan verbinden want daar gaat het uiteindelijk om; hoe vanuit je ware Zelf in verbinding te treden met de ander. Wij, Sanna en Pascal, gaan deze avond samen faciliteren, samen en apart; het Vrouw en Man stuk apart en dan Samenbrengen. Dit is een belangrijk deel in ons Zelf, in onze verbinding Samen en in onze verbinding met de Wereld."

Meer info en opgeven via: 

www.bodymindawareness.nl

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox