Logo harderwijkercourant.nl


Met je rommel naar de parkeergarage

  Evenement

Harderwijk - Harderwijk heeft op het gebied van bijzondere rommelmarkten een naam hoog te houden. We kennen hier de gewone rommelmarkten, rommelroutes, opritrommel en de kofferbakverkoop.  In de wijk Stadsdennen doen ze er nog een schepje boven op. Op zondag 24 september is er ín de Houtwalgarage een kofferbakverkoop. Overdekt dus en ook nog eens op een A-locatie.

De garage ligt aan de rand van het centrum en van hieruit loop je zo naar de stad. De kofferbakverkoop vindt plaats op de bovenste 2 lagen van de garage. Wilt u als deelnemer aan deze kofferbakverkoop mee doen dan is dat nog mogelijk maar Vol=Vol. 

Bezoekers zijn welkom vanaf 13.00 uur gaan de deuren van de hoofdingang van de garage open. Deze blijven tot 17.00 uur open, bezoekers kunnen gratis de kofferbakverkoop bezoeken. Op de fiets of lopend komen is het beste volgens de organisatie. Komt men met de auto dan kan er tegen het normale tarief in de garage geparkeerd worden.

Voor kosten, informatie en opgave kunt u terecht op de website wijkstadsdennen.nl of mail naar info@wijkstadsdennen.nl Bedenk wel dat u overdekt staat en dat de markt en verkoop altijd door kan gaan. De volgende datum in 2017 is 26 november (reserveren daarvoor kan ook vanaf nu). 

www.wijkstadsdennen.nl

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox