Foto: Wim Lanser

Lachen & meezingen bij afscheidstournee Enge Buren!

  Cultuur

ZEEWOLDE _ Zaterdagavond 16 november bezoeken de heren van het cabarettrio Enge Buren nog één keer het theater in Zeewolde. Dit is tevens de allerlaatste voorstelling, daarna is het BASTA! Een hilarische voorstelling vol anekdotes, onthullingen & verhalen over ruim 25 jaar toeren.

De allerlaatste show
Achter Enge Buren gaan drie multi-instrumentalisten schuil, die prachtig driestemmig zingen en uitblinken in persiflages en karikaturen", schrijft het trio over zichzelf. Maar na 2893 optredens, 7 avondvullende shows, 243 liedjes, 28 dansjes, 156 persiflages, 114 briljante acts, 73 totaal mislukte acts, 1 vuurspuwnummer, 633 pizza's (calzone), 1 hit en 16 vechtpartijen is het basta!

Uit het immense repertoire van afgelopen jaren is een geheel nieuw afscheidsprogramma samengesteld. Hilarische, maffe, gekke, absurdistische, gevoelige, kritische liedjes en acts komen voorbij. Geen show is hetzelfde, het publiek bepaalt mede de avond.

Reserveren
Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Zeewolde Live (www.zeewoldelive.nl) of telefonisch via 06-52 86 64 54. Locatie Theater The Lux, Zeewolde.

Dit programma wordt aangeboden vanuit de stichting Zeewolde Live! De stichting voor het verbreden van het culturele aanbod van professionele podiumkunsten aan de inwoners van en bezoekers aan Zeewolde.

Voor overige informatie: info@zeewoldelive.nl

Dit is een introductie vanuit de visie: Puur Zeewolde, Puur Plezier

'Puur Zeewolde, Puur Plezier ' wil recreanten, toeristen en eigen inwoners verrassen met diverse bijzondere belevenissen van eigen bodem. De prachtige ligging van Zeewolde, aan het water en centraal in Nederland heeft veel te bieden. Uitgestrekte en bijzondere natuur, de strandjes, de gastvrijheid van de mensen, het dorpse karakter, de hang naar eerlijke producten en duurzaamheid en de vele sportmogelijkheden. Kortom Zeewolde biedt puur plezier.

Proef de sfeer, kom ontspannen, leef je uit en ontdek het zelf

www.puurzeewolde.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden